Move – Borging, controle en bijsturing 

Permanente innovatie | Borging permanente ontwikkeling | Wendbaarheid | Flexibiliteit | Duurzame resultaat ontwikkelingman in zwart pak in winkelwagentje symbool voor move en borging

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en hebben steeds meer impact op ons leven en op onze bedrijfsvoering. Bedrijfsstructuren wijzigen, lange termijn planningen verliezen aan betrouwbaarheid, de ‘maakbaarheid van zaken’ lijkt steeds minder beïnvloedbaar te zijn en nieuwe technologieën volgen elkaar vrijwel dagelijks op. Permanente innovatie is noodzaak! Continu resultaten verbeteren vraagt om voortdurend inzicht in je organisatie en de ontwikkeling van je mensen. Met het inzicht uit de fase ‘Grow’ maken wij ook de ontwikkeling van gedrag concreet en daarmee stuurbaar. Deze ‘zachte’ gedragscomponent koppelen we aan de ‘harde’ organisatiedoelen.

Zo heb je continu inzicht in de resultaten en de ontwikkeling op het niveau van prestaties, je mensen, de teams en de totale organisatie. Daarmee wordt resultaatverbetering duurzaam, concreet en cyclisch. Het biedt je objectieve data waarmee je jouw medewerkers, teams en organisatie gericht kunt (bij)sturen en ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over het TTC-model en onze aanpak?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.