Back to top

Rabobank Eindhoven-Veldhoven Academy van start

Rabobank Eindhoven-VeldhovenRabobank Eindhoven-Veldhoven heeft zich ten doel gesteld om de economische activiteiten in het werkgebied van de bank op een duurzame manier te bevorderen. Vanuit deze gedachte hebben we een praktisch en thematisch programma van Masterclasses ontwikkeld waarbij we onder andere ondernemersvraagstukken, theorie en best practices met de nodige diepgang en onder deskundige begeleiding behandelen. Op een actieve manier gaan we aan de slag met ontwikkeling & verbetering. Van jezelf, van elkaar en van de onderneming.

Op donderdag 28 januari starten we met een groep enthousiaste ondernemers met de nieuwe Masterclass. Daarbij kiezen we bewust voor een mooie mix van branches en activiteiten, wat direct zorgt voor een mooie dynamiek, nieuwe inzichten, verdieping, verrijking en resultaten. Zij doorbreken de status quo. Wilt u dat ook? Neem dan contact op met uw accountmanager van Rabobank Eindhoven-Veldhoven of met Peter Lokker van The Transcreation Company.

Iedere deelnemer sluit de Rabobank Eindhoven-Veldhoven Academy af met een verbeterplan voor zichzelf of voor zijn of haar organisatie.