Back to top

Eerste ondernemers geslaagd!

Op 7 april is de eerste groep ondernemers die deelgenomen heeft aan de Rabobank De Kempen Academy succesvol ‘afgezwaaid’. In samenwerking met Rabobank De Kempen heeft The Transcreation Company in 18 dagdelen 8 enthousiaste deelnemers geholpen de status quo te doorbreken. Ieder van hen heeft de Rabobank De Kempen Academy afgesloten met een individueel verbeterplan voor zichzelf en/of zijn onderneming. Tijdens de laatste bijeenkomst heeft iedere deelnemer zijn plan aan de groep gepresenteerd en vanuit de collega deelnemers hier reflectie en feedback op gekregen. Constructief, waarmee zij  een prachtige basis hebben gelegd voor de verdere doorontwikkeling.

Continu resultaten verbeteren voor ondernemers

Deze Rabobank (De Kempen) Academy is bedoeld voor ondernemers die écht in beweging willen komen en die écht met hun bedrijf en met zichzelf bezig willen zijn. De masterclasses zijn thematisch van opzet en hebben tot doel om ondernemers, onder begeleiding van ervaren business coaches, met gelijkgestemden in contact te brengen. Dit gebeurt in een vertrouwde omgeving waarin ze kunnen sparren en leren, van en met elkaar, over zowel interne als externe ontwikkelingen en uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Perspectief voor de toekomst

Wij zijn hartstikke trots op de stappen die deze eerste groep heeft gemaakt in de ontwikkeling en de basis die zij daarmee hebben gelegd voor toekomstbestendig ondernemen. Wij bedanken Martijn van den Broek van Van Ham Tenten & Podia B.V., Bas Coppens van Coppens Constructie en Stalinrichtingen B.V., Bart Winters van Autobedrijf Winters B.V., Derk van Westenbrugge van Hotel Parkzicht B.V., Stefan Wouters van Wouters Groep B.V., Leon van Leeuwen van Lemmens Metaalbewerking B.V. en Ramon Paans van Rabobank De Kempen voor hun inzet en bijzondere verhalen, ervaringen, openheid en het vertrouwen. The Transcreation Company, wenst jullie een fantastische toekomst en vooral veel (nieuw) perspectief toe!

8 deelnemers aan de Rabobank De Kempen Ondernemers Academy met certificaat.

Directeur The Transcreation Company samen met deelnemer aan de Rabobank De Kempen Academy met certificaat