Back to top

Even voorstellen..

Het team van The Transcreation Company breidt verder uit!

Nieuwe klanten, nieuwe opdrachten en een alsmaar uitbreidend netwerk. Dit zorgt ervoor dat TTC een steeds groter bereik in de markt krijgt en dat vraagt om een organisatie die zich blijft ontwikkelen. Graag willen wij u voorstellen aan onze twee nieuwe medewerkers in het team.

Aniek van der LubbeOp 1 maart jl. is Aniek van der Lubbe bij ons in dienst getreden. Aniek is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, inclusief social media. Bovendien zal zij ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Office Management gaan verrichten. Hiernaast studeert ze nog Marketing Management aan Tilburg University. Onderwerpen die hier aan bod komen sluiten dus goed aan bij de ontwikkeling die wij nu doormaken en dat maakt dat Aniek een waardevolle bijdrage kan leveren aan de positionering van The Transcreation Company en alle daarbij betrokken interne stakeholders.

close up van vrouw als consultantDoor het toenemend aantal consulting- en adviesopdrachten op het gebied van sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid, organisatie inrichting en HRM beleid ontstond ook behoefte aan ondersteuning op het gebied van consulting. Daarom hebben wij op 15 april jl. ook Ellen van Rijssel mogen verwelkomen. Zij vervult de functie van Junior Consultant en ondersteunt ons ook op het gebied van Office- en Academymanagement. Met haar afgeronde opleidingen Bachelor Bedrijfskunde (MER) en Master Organisatiewetenschappen aan Tilburg University zijn wij ervan overtuigd dat zij een onderscheidende bijdrage gaat leveren aan onze klanten en onze organisatie!

Wil je wat meer weten over deze medewerkers? Zij hebben een leuke persoonlijke introductie geschreven.