Op weg naar 9+: dé Ondernemers Academy van 20NU

TTC organiseert een verdiepende Academy voor MKB-ondernemers. Het programma van de Academy is gericht op ondernemers en managers die enerzijds behoefte hebben aan bedrijfskundige verdieping en daarnaast hun persoonlijke ondernemerskwaliteiten willen ontwikkelen. De Academy resulteert in een praktisch en individueel verbeterplan waarmee jij direct aan de slag kunt om van jouw organisatie een 9+ organisatie te maken! Ben jij een MKB ondernemer die opzoek is naar reflectie, uitdaging en/of een nieuw en duurzaam perspectief voor jezelf en jouw onderneming? Dan ben je bij TTC aan het juiste adres. Wij organiseren de Ondernemers Academy in samenwerking met diverse partners; lokale Rabobanken, het Versplatform voor versspecialisten, MKB Eindhoven én met enkele toonaangevende accountantskantoren.

 

Wat maakt deze Academy uniek?

1. Jij staat als ondernemer met jouw drijfveren centraal. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk Insights Drijfveren Profiel.

2. Één helder doel: acceleratie in groei voor zowel jezelf als jouw onderneming.

3. Een werkprogramma waar gewerkt wordt met actuele cases van deelnemers én een uniek 9+ werkboek ter ondersteuning.

4. Er wordt gewerkt in kleine groepen (8/12 deelnemers) waardoor intensief, interactief en diepgaand leren wordt gestimuleerd

5. We werken vanuit het unieke gedachtengoed van de 9+ organisatie (ontwikkeld door Altuïtion). TTC is dé MKB implementatiepartner van Altuïtion.

 

Samenhang van dit continue verbeterproces

website-foto

Heb je interesse in deze Academy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Dave Kessels (06 26 04 54 20)
dave@thetranscreationcompany.nl