The Transcreation Company logo op gevel van bedrijfspand symbool verbeterenContinu resultaten verbeteren

Wij houden ons bezig met het continu verbeteren van jouw resultaten en het inzichtelijk maken van het verbeterpotentieel in jouw bedrijf. Met het TTC-model (Change | Act | Grow | Move) maken wij de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties inzichtelijk, meetbaar en daarmee cyclisch. Dit doen wij met een kleurrijke mix van ambitieuze en gekwalificeerde professionals.

Wil je ook nieuw en duurzaam perspectief en je resultaten verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Onze  overtuiging

Wij hebben uitdrukkelijk geloof in de enorme verbetermogelijkheden van bedrijven en overige organisaties, vanuit de overtuiging dat het werkelijk doorbreken van de status quo noodzakelijk is om te komen tot duurzame resultaatverbeteringen.

 

Kleurrijke mix van professionals

TTC bestaat uit een team van ambitieuze professionals met een brede kennis en ervaring op verschillende vakgebieden en branches, op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Alle aan TTC gelieerde professionals beschikken over de benodigde theoretische en praktische kwalificaties. Met deze kleurrijke mix aan gedreven business associates, ondersteunen en begeleiden wij organisaties en haar medewerkers naar nieuw en duurzaam perspectief.

Wil je als zelfstandig professional meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.